Warning: file_put_contents(/www/wwwroot/www.1000114.com/index/temp_block/www.celiyq.com/bhwilzrzgofnzaohtml.php): failed to open stream: No space left on device in /www/wwwroot/www.1000114.com/index.php on line 131
前哨基地2020 在线看前哨基地2020 在线看,欧美黑人暴力深喉囗交3p欧美黑人暴力深喉囗交3p,女生zwei的方法有哪些女生zwei的方法有哪些

前哨基地2020 在线看前哨基地2020 在线看,欧美黑人暴力深喉囗交3p欧美黑人暴力深喉囗交3p,女生zwei的方法有哪些女生zwei的方法有哪些

发布日期:2021年04月18日

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

WELKOM BIJ CASTROL

It's more than just oil. It's liquid engineering. Castrol levert alle oliën, vloeistoffen en smeermiddelen die de wereld nodig heeft; voor elke rijder en voor elke industrie.

De thuisbasis van liquid engineering

Castrol is er om elke chauffeur, elke motorrijder en elke industrie ter wereld te helpen. We doen dat door middel van liquid engineering. Dat betekent dat we high-performance oliën, smeermiddelen, vloeistoffen en vetten maken voor elke toepassing die u kunt bedenken.

 

We weten ook dat alles in uw leven soepel moet lopen, dus smeren wij elk onderdeel van uw auto of motor, de roltrappen in uw lokale winkelcentrum, de lift bij u op kantoor en zelfs de productielijn waarop uw koelkast werd gemaakt.

 

We zijn er voor u in de mijnen en steengroeves van de wereld, in cruiseschepen en verkeersvliegtuigen, in windmolenparken en op graanvelden. Wat u ook nodig hebt: wij helpen het u te realiseren.

Laatste nieuws

* Getest tegen de API SN-slijtagegrens in de Sequence IVA-test en tegen de ACEA-slijtagegrens in de OM646LA-test.
** Gemiddeld, afgerond tot het dichtstbijzijnde gehele getal. In vergelijking met dezelfde olie zonder Fluid TITANIUM. Voor de test werden producten gebruikt die 75% van onze verkoop in 2017 representeren.